یخ در بهشت

مواد لازم (برای چهار نفر):

آرد برنج: 100 گرم

نشاسته : 150 گرم

شکر : 500 گرم

گلاب: نصف پیمانه

شیر: یک لیتر

آب: یک لیتر

پسته چرخ کرده: 50 گرم

 

طرز تهیه:

نشاسته را در 4 پیمانه آب سرد حل کرده و آرد برنج را نیز در شیر حل می کنیم، سپس هردو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید و غلیظ شود. سپس شکر و گلاب را به مایه اضافه می کنیم. باید مایه خیلی به آهستگی بجوشد و مرتب بهم زده شود تا ته نگیرد. وقتی مایه کاملاً غلیظ شد، بطوریکه خط قاشق روی آن محو نشود، یخ در بهشت آماده است. پس از آماده شدن مایه را در دیس مستطیل گودی می ریزیم و ظرف را تکان می دهیم تا روی مایه خوب صاف شود. پس از اینکه کاملاً سرد شد آن را به صورت لوزی بریده و روی آن را با پسته چرخ کرده تزئین می کنیم.


Frappe

Ingredients (for four people):

Rice flour: 100 g

Starch: 150 g

Sugar: 500 g

Water: ½ cup

Milk:1 Letr

Water: One liter

Ground nuts: 50 g

Directions:
Dissolve starch in cold water and 4 cups of rice flour dissolved in milk, we Then mix them both together. And put on medium heat Beat until stiff and stir constantly to boil and thickens. Then add sugar and water to ferment. Should cause a slow boil and stir constantly until the bottom is not. When the source was quite thick, so the line spoons disappear on it, frappe is ready.

After preparation of the Delve even throw in a rectangular platter, and shake the pan to give up on something nice and flat. Once completely cooled cut it into diamond form and we decorated it with ground pistachios.