رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۸

کیک اسفنجی با تزیین سس شکلات - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کیک اسفنجی با تزیین سس شکلات

 

مواد لازم جهت تهیه سس:

پودر شکلات: 3 قاشق غذاخوری

شکر: 3 الی 4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ: 1 عدد

روغن مایع: 9 قاشق غذاخوری

آب: یک دوم پیمانه

 

مواد لازم جهت تهیه کیک:

آرد: 115 گرم

تخم مرغ : 3 عدد

شکر: 110 گرم

روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری

وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

آب ولرم: یک قاشق غذاخوری

قبل از هر کاری فر را با دمای 180 درجه روشن می گذاریم تا گرم شود برای این کار باید 20 دقیقه قبل از قرار دادن خمیر درون فر، این کار انجام شود.

3 عدد تخم مرغ را داخل ظرف ریخته به مدت 5 دقیقه با هم زن مخلوط می کنیم تا رنگ آن کرم رنگ و حجمش دو برابر شود. بعد از آن شکر و وانیل و بیکینگ پودر و نصف آرد را داخل مایع ریخته با هم زن مخلوط می کنیم و مابقی آرد را که اضافه کردیم باید با چنگال یا قاشق به صورت دورانی هم بزنیم تا کل مواد با هم مخلوط شوند.

بعد محیط قالب را با روغن چرب کرده و مایع را درون آن می ریزیم و داخل فر با مدت زمان 30 دقیقه قرار می دهیم.

برای آماده کردن سس شکلات:

3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و به میزان هر قاشق 3 قاشق روغن مایع اضافه می کنیم کاملا به هم می زنیم تا گلوله های پودر کاکائو درون روغن باز شود. آن را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب به هم می زنیم وقتی روغن داغ شد و حباب های ریزی زد شکر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود و بعد از آن آب را اضافه کرده و اینقدر هم می زنیم تا پودر کاکائو به ته ظرف نچسبد.

وقتی سس کمی غلیظ شد یک عدد تخم مرغ را با چنگال کاملا می زنیم تا از حالت لختگی خارج شود و آرام آرام آن را به مایع اضافه می کنیم و خیلی سریع هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود بعد زیر سس را خاموش کرده و برای تزئین روی کیک استفاده می کنیم.

 

Sponge Cake Decorated with Chocolate Sauce

Ingredients to prepare dressing:

Chocolate powder 3 tablespoons

Sugar: 3 to 4 tablespoons

Eggs: 1

Liquid oil  :9 tablespoons

Water: a second cup

Ingredients to prepare the cake:

Flour: 115 g

Eggs: 3 pcs

Sugar: 110 g

Liquid oil: 1 tbsp

Vanilla: one-eighth teaspoon

Baking powder 1 tsp

Lukewarm water, a tablespoon

Before anything, The oven temperature to 180 degrees Bright leave To be heated To do this 20 minutes ago Put the dough in the oven, This is done.

3 eggs to Poured into the container For 5 minutes Mix with a stirrer The color beige And volume double.

Afterwards Sugar and vanilla And baking powder And half of the flour Liquid spilled into the Mix with a stirrer And the remaining flour Added With a fork or spoon The rotational Mix To the total Together Become mixed.

Then Environment form With Oil The fatty And fluid Within the the Throw And the Oven With Time Spent 30 Minutes Put.

To Prepare Chocolate dressing:

3 tablespoons Cocoa powder And the amount Spoon 3 tablespoons of each Liquid oil Add to And completely Mix To bullets Cocoa powder Within the oil Opens. Put it on Gentle heat Placed And arranged to also incorporate When the oil is hot  Planning and bubbles up Thanks to its Add to And also incorporate To be mixed And Afterwards water Add And so also incorporate Cocoa powder The bottom of the container of the notstick.

When the dressing Was a bit thick One of the eggs With a fork Incorporate fully Up from clotting Out And slowly It We add to the Liquid And quickly The  Completely Mixed After the sauce Turn off the And to decorate On cake Are used.

 

کلمات کلیدی: کیک اسفنجی - سس - شکر - آرد - روغن - کاکائو - وانیل – آب - آشپزی - تغذیه

Keywords: Sponge Cakes - dressing - Sugar - flour - oil - chocolate - vanilla – Water - Cooking - Nutrition

 

در نگاه بیشتر ببینید