کردستان سرآمد کشور در زمینه تعامل سه بخش کشاورزی، دامپزشکی و منابع طبیعی است - نمایش محتوای خبر
خبر کردستان
کردستان سرآمد کشور در زمینه تعامل سه بخش کشاورزی، دامپزشکی و منابع طبیعی است
کردستان سرآمد کشور در زمینه تعامل سه بخش کشاورزی، دامپزشکی و منابع طبیعی است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان :

کریم ذوالفقاری شامگاه دوشنبه در ششمین جلسه شورای هماهنگی جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار داشت: کشاورزان استان در بحث کود از مدیران شهرستانی گلهمند هستند و باید قبول کنیم در این مقطع از سال هیچ چیزی برای کشاورز به اندازه کود مهم نیست.
وی عنوان کرد: دلیل این کمکاری این است که کارشناسان و مدیران کشاورزی ما به اینکه کود در تولید بیشتر تأثیر دارد اعتقاد و ایمان ندارند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: کارشناسان کشاورزی باید این مهم را بپذیرند و مدیران شهرستانی هم کارشناسی را که به این موضوع اعتقاد ندارد باید عزل کنند.
ذوالفقاری با اشاره به اینکه امسال بارندگیها خوب بوده و انتظار داریم سال خوبی برای کشاورزان باشد، تصریح کرد: نهایتاً تا 40 روز دیگر میتوانیم کود توزیع کنیم و باید طوری عمل شود که سال آینده در استان 200 هزار تن برداشت گندم داشته باشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان خاطرنشان کرد: اگر مدیران نگران تولید هستند و دغدغه اشتغال و توسعه را دارند باید حداکثر توان خود را بهکار گیرند و کشاورزان را به استفاده از کود توجیه کنند.
وی با بیان اینکه پیگیریها، ناشی از لج و لجبازی نیست بلکه از سر دلسوزی است، عنوان کرد: مدیران شهرستانی صاحبان بخش کشاورزی استان هستند لذا باید رودربایستی را کنار بگذارند و اگر هم کسی کمکاری میکند به او تذکر دهند.
ذوالفقاری با تأکید بر اینکه مدیران شهرستانی باید کارگزاران غیرفعال و ضعیف را حذف کنند، افزود: بسیاری از مدیران تعاون روستایی کمکار هستند و با مدیران هماهنگ نیستند.
وی خطاب به مدیران کشاورزی شهرستانهای استان کردستان گفت: ظرف هفته آینده مدیران تعاونی روستایی که با شما همکاری ندارند را به سازمان استان معرفی کنید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: مدیران شهرستانی باید تا قبل از پایان سال برای کارشناسان خود، مراکز کارگزاری و صاحبنظران جلسهای برگزار کنند و در مورد اثرگذاری کود برای آنان صحبت کنند.
ذوالفقاری با عنوان این مطلب که، شاید اطلاعرسانی مدیران شهرستانی به روستاها ضعیف است، چون نگران هجمه درخواستها و مراجعات هستند گفت: ظرف 10 روز آینده باید وضعیت 8 هزار هکتار از باغات دیم شهرستان سنندج در قالب قراردادهای مشخص تعیین شود.
این مسئول ابراز داشت: امسال مسئولین استان در بحث بودجهها تمام تمرکز خود را بر روی راه و شهرسازی گذاشته بودند، اما استاندار قول داده سال آینده نگاه ویژهای به بخش کشاورزی داشته باشند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان خاطرنشان کرد: کردستان در زمینه تعامل در سه بخش کشاورزی، دامپزشکی و منابع طبیعی جزو استانهای سرآمد کشور است.
وی با بیان اینکه مدیران شهرستانی باید مسئولین بخشها را خودشان انتخاب کنند و اگر موردی هست که خارج از قدرت آنها است به استان گزارش کنند، خاطرنشان کرد: مدیر جهاد کشاورزی مریوان در بحث حفظ تغییر کاربری اراضی ملی اقدامات خوبی داشته است و جای تقدیر و تشکر دارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی کردستان با بیان اینکه ساخت و ساز غیرمجاز در مریوان متوقف شده است، گفت: زمینهایی که قابل تولید نیست و مدیران باید نهایت تلاش خود را در حفظ آن بهکار گیرند.
وی خاطرنشان کرد: در مورد قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی ملی با تمام مدیران استان هماهنگ شدهایم و تمامی عزم مسئولان کشوری هم بر این است که باید این مسئله مهم مهار شود.
ذوالفقاری افزود: هیچ کس نباید زمینهای جهاد کشاورزی را به کسی یا ادارهای واگذار کند مگر اینکه با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی باشد.
این مسئول بیان داشت: جهاد کشاورزی مسئول تأمین امنیت غذایی بوده و در حفظ اراضی ملی بسیار حساس است.
ذوالفقاری در خصوص بناهای قبل از سال 85 که در اراضی ملی ساخته شدهاند، گفت: این بناها باید به درخواست افراد مربوطه به دادگستری معرفی شوند و تمامی هزینههای دادرسی هم باید برعهده شخص باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: مدیران باید نحوه محاسبه آب بها را بررسی کنند و به آن تسلط یابند تا حقی از کشاورز ضایع نشود.
وی در پایان اظهار داشت: اراضی ملی برای طرح توسعه باغات دیم باید به تفکیک شهرستانی تعریف شوند تا برای تصویب نهایی به تهران ارائه دهیم.
منبع خبرگزاری:فارس
مطالب مرتبط:
-
کردستان در کنترل بیماریهای دامی جزو استانهای برتر کشور است
-
سطح کشت سیب زمینی در قروه باید به 2500 هکتار کاهش یابد
-
تداخل در بیش از 1900 پلاک منابع طبیعی کردستان صورت گرفته است
-
اختصاص 60 میلیارد ریال بودجه برای ارتقاء مکانیزاسیون کشاورزی بیجار
-
واژاو (قسمت دوازدهم)
-
کردستان سرمایه کافی برای توسعه ندارد
-
انجام 240 مورد قلع و قمع بنای غیرمجاز در اراضی ملی شهرستان سنندج
-
2 رزمی کار کردستانی به اردوی تیم ملی دعوت شدند
-
توسعه همهجانبه ورزش کردستان نیازمند کار پژوهشی است
-
نوسانات قیمت محصولات کشاورزی در بانه موجب نگرانی کشاورزان شده است
-
مردم در حفاظت از منابع طبیعی دولت را کمک کنند
-
ایجاد آبیدر جدید در منطقه صلواتآباد سنندج
-
تدارک هزار و100 تن سیب وپرتقال نوروزی در کردستان
-
طرح نظارت بهداشتی بر توزیع فرآورده های خام دامی در کردستان اجرا می شود
-
164 کانون تب برفکی جدید در کردستان شناسایی شده است