رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۸

پیراشکی حلقه ای - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پیراشکی حلقه ای

 

مواد لازم:

کره: 25 گرم

تخم مرغ: 1 عدد

آرد مخصوص قنادی: به میزان لازم

پودر خمیر ترش: 2 قاشق غذاخوری

شکر: یک سوم پیمانه

شیر ولرم: یک دوم پیمانه

طرز تهیه:

درون کاسه ای شیر، یک قاشق شکر، پودر خمیر ترش را قبل از آماده کردن خمیر مخلوط کرده و کناری می گذاریم.

درون ظرف دیگر کره، تخم مرغ و مابقی شکر را اضافه و هم می زنیم و موادی را که به شیر اضافه کرده بودیم با هم مخلوط می کنیم و در آخر آب اضافه می شود. آن را ورز می دهیم و حدود 3 یا 4 ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا خمیر ور بیاید.

بعد از اینکه خمیر آماده شد، ابتدا سطح تخته را کمی آرد پاشیده و خمیر را با قطر 1 سانتی متر بر روی آن باز می کنیم و قالب دلخواه را می زنیم و درون روغن داغ آن را سرخ می کنیم.

باید توجه شود که روغن کاملا روی خمیر پیراشکی را بگیرد تا مغز پخت شود. بعد از آن با شکلات ذوب شده یا پودر قند پیراشکی ها را تزئین می کنیم.

 

Ring Donuts

Ingredients:
Butter: 25 g

Eggs: 1 pcs

Flour special Confectionary: to the extent necessary

Sourdough powder: 2 tbsp

Sugar: One-third cup

Tepid milk: a second cup

Method of preparation:

Milk Within the a bowl, A spoonful of sugar Sourdough powder The Before preparing Dough Mix And next to Tops.

Other container Korea Eggs And the remaining sugar Add And also incorporate And material We had milk Together Mix And finally Water Is added. It Intern will And about 3 or 4 hours. In a warm place Put To paste Come around.

After  the The dough was ready, First the board Sprinkled with a little flour And pulp The With a diameter of 1 cm. On it Open we And the desired format Incorporate And Within the oil Hot It Fry.

It should be noted That Oil fully The Donuts dough The To Bake the brain Will. Afterwards With  chocolate Fused Or powder sugar Donuts from The Decorate Said.

 

کلمات کلیدی: پیراشکی - کره - تخم مرغ - آرد - شکر - شیر – شکلات - آشپزی - تغذیه

Keywords: Donuts - Butter - Eggs - Flour - Sugar - Milk – Chocolate - Cooking - Nutrition

 

در نگاه بیشتر ببینید