رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

نان صنعتی و خواص آن - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نان صنعتی و خواص آن

Loading the player...

دانلود

مهم ترین و اساسی ترین قوت مردم نان است. به طوری که حدود 40 درصد از نیاز روزانه افراد به غلات از نان تهیه می شود.که در این میان نان های حجیم شده و صنعتی جایگاه ویژه ای دارند.

یکی از خواص این نان ها وجود آرد سبوس دار است. در نان سنتی زیاد از سبوس و آرد سبوس دار استفاده نمی شود. سبوس در واقع لایه خارجی گندم است که در نان های سبوس دار و نان صنعتی حذف نمی گردد و حاوی ویتامین 1B(تیامین) و ویتامین 2B است.به علت نوع پخت و مواد استفاده شده در ترکیبات اصلی این نان ها مدت زمان ماندگاری طولانیی دارند به این سبب شما می توانید آنها را حتی روی کابینت آشپزخانه و بدون یخچال نگهداری کنید که یکی از دلایل مدت زمان نگهداری نان های صنعتی استفاده از ترکیب خمیر مایه یا خمیر ترش است.