مربای گل گاوزبان

مواد لازم جهت تهیه مربا:

گل گاوزبان : 25 گرم

شکر : 2 لیوان (400 گرم)

آب : 1 لیوان

لیمو عمانی : 2 عدد

جوهر لیمو یا آب لیمو : یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا گل گاوزبان را به مدت 10 دقیقه در آب خیسانده تا شن موجود در گلها ته نشین شود و بعد آنها را می شوییم. لیمو عمانی را نیز یکساعت قبل از تهیه مربا در آب ریخته و میگذاریم خیس بخورد.

قابلمه ای رو روی حرارت ملایم می گذاریم و آب و شکر را قاطی کرده و اجازه می دهیم جوش بیاید بعد لیمو عمانی را از وسط نصف و هسته آن را جدا می کنیم و داخل مایع آب و شکر می ریزیم.

برای تهیه این مربا، نیاز به وانیل، هل یا گلاب نیست چون لیمو عمانی، خود عطر خیلی خوبی به مربای شما می دهد.

شربت مربا که غلیظ شد، گلها را به شربت اضافه می کنیم. حدودا 10 الی 15 دقیقه زمان برای جوشیدن گلها نیاز می باشد. در آخر جوهر لیمو را به خاطر اینکه مربای ما شکرک نزند به شربت اضافه می کنیم. تا لحظه آخر که مربا حاضر شد و زیر آن را خاموش کردیم و سرد شد لیموعمانی ها باید داخل شربت باقی بماند. بعد از آن لیموها را خارج کرده و مربا را در ظرف مناسبی می ریزیم.

Jam Oxtongue

Ingredients for jams:

Oxtongue: 25 g

Sugar: 2 cups (400 grams)

Water: 1 cup

Dried limes: 2

Essence of lemon or lime juice: a II teaspoon

Directions:
Borage first soaked in water for 10 minutes until the sand is deposited on the flowers and then wash them. Dried limes also shed water and put the soaked jams an hour before eating.

Put a pot on medium heat Mix sugar and water and bring to And allow you to boil the dried limes in half and core it apart from center to Pour water and sugar into liquid.

To make the jam, need vanilla, cardamom or rosewater, dried limes because its fragrance gives you a pretty good jam.

The jam was thick syrup, Flowers add to the syrup. Approximately 10 to 15 minutes to boil the flowers are needed. Finally, because the essence of Lemon Sugar does not jam us, we add the syrup. At the last minute, that was jam Below it off and then And cooled syrup Dried lemon should stay inside. Then remove the lemon jam and throw it in a suitable container.

Loading the player...