مربای کیوی

مواد لازم:

کیوی: 500 گرم

شکر: 500 گرم

جوهر لیمو: نصف قاشق چای خوری

آب: 1 پیمانه

رنگ سبز خوراکی: به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

آب و شکر را روی گاز حرارت می گذاریم تا شربت قوام بیاید. کیوی را پوست گرفته و حلقه حلقه می کنیم. کیوی مورد استفاده برای تهیه مربا نه باید کاملا رسیده و نه اینکه خیلی سفت و نارس باشد.

شربت که کاملا غلیظ شد، کیوی را به مدت 4 الی 5 دقیقه درون آن می ریزیم تا به جوش بیاید.

استفاده از رنگ خوراکی سبز به دلیل این است که رنگ مربا خوشرنگ تر شود و برای این کار ابتدا رنگ را با کمی آب رقیق می کنیم و از ریختن رنگ به صورت غلیظ بر روی مربا جدا خودداری کنید و جوهر لیمو را نیز در اواسط پخت مربا به کار می بریم

 

Kiwi Jam

Ingredients:

Kiwi: 500 g

Sugar: 500 g

Lemon inks: ½ teaspoon

Water: 1 cup

Green food coloring: to the arbitrary

How Preparation:

Water and sugar The gas Heat treat Come to syrup consistency of. The Kiwi Skin And are crisp. Kiwi Used For Jam Not to be Perfect Rather Too hard And is premature.

Syrup That Was quite thick, The Kiwi For 4 to 5 minutes. Within the Pour To a boil.

Use Green food color This is because coloring: Jams Cheerful More coloring Be And it Beginning Color With a little water. Dilute to And pouring coloring: The thick The jam Avoid Ink and lemon Also Bake in the middle of the jam To go to work

Loading the player...