رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۹ خرداد ۱۳۹۸

سالانه ۳۲۹ هزار تن علوفه در کردستان تولید می‌شود - نمایش محتوای خبر

 

 

سالانه ۳۲۹ هزار تن علوفه در کردستان تولید می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت:

سالانه ۳۲۹ هزار تن علوفه در کردستان تولید می‌شود

کریم ذوالفقاری اظهار داشت: استان کردستان در زمینه تولید علوفه یکی از استان‌های مطرح کشور است و حتی علوفه چندین استان کشور را نیز تامین می‌کند.

وی گفت: سالانه 329 هزار تن علوفه در استان تولید می‌شود و برنامه سازمان جهاد کشاورزی این است که در زمینه تولید علوفه ارزش افزوده ایجاد شود.

رئیس جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به سیاست این سازمان برای صنعتی کردن دامداری‌های استان گفت: سیاست سازمان این است که دامداری‌ها به دلیل اینکه سابقه طولانی دارند با نگاه صنعتی آنها را توسعه دهیم.

وی افزود: با همکاری بنیاد برکت یک واحد دامداری 1500 راسی در شهرستان دهگلان و همچنین با مشارکت بنیاد مستضعفان یک واحد دامداری 3000 راسی شیری-گوشتی در شهرستان قروه به بهره‌‌برداری رسیده که این اتفاق می‌تواند پیشرفت خوبی در زمینه صنعت دامداری استان ایجاد کند.

ذوالفقاری گفت: ساخت دو مجتمع دامداری دهگلان و قروه با مشارکت بنیاد برکت از محل اعتبارات عمرانی در سطح 75 هکتار که ظرفیت هر کدام از این دو مجتمع 3000 راس دام سبک است  می‌تواند تحول عظیمی در تولید گوشت قرمز در استان ایجاد کند.

وی گفت: اجرای دو پروژه شاخص دام سبک و سنگین با عنوان پرورش گاو از نژاد سمینتال که بر عکس نژاد هولشتاین شیری، گوشتی است علاوه بر نیاز شیری می‌تواند در زمینه تولید گوشت قرمز نیاز استان را فراهم کند.

رئیس جهاد کشاورزی کردستان گفت: با اجرای این دو پروژه مهم گاوداری می‌توان استقلال، خودکفایی و نیاز استان به گوشت قرمز را برآورده کرد زیرا استان شیر مازاد دارد اما گوشت قرمز را از استان‌های دیگر وارد می‌کنیم.

وی گفت: سازمان جهاد کشاورزی در زمینه توسعه و صنعتی کردن دامداری‌های استان و توسعه واحدهای صنعتی و نیمه‌صنعتی و دام‌های سبک برنامه‌ دارد.

ذوالفقاری تصریح کرد: استان کردستان در زمینه تولید گوشت قرمز وضعیت خوبی دارد و خوشبختانه این محصول با بهترین کیفیت ممکن به بازار عرضه می‌شود.

منبع خبری: روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان