دونده کردستانی قهرمان مرحله دوم رقابت های باشگاه های کشور شد - نمایش محتوای خبر
خبر کردستان
دونده کردستانی قهرمان مرحله دوم رقابت های باشگاه های کشور شد
دونده کردستانی قهرمان مرحله دوم رقابت های باشگاه های کشور شد
مسابقات دوومیدانی قهرمانی باشگاه های کشور

مسابقات دوومیدانی قهرمانی باشگاه های کشور در بخش آقایان در روزهای 15 و 16 شهریورماه در ورزشگاه آفتاب انقلاب تهران برگزار شد.
در مرحله دوم مسابقات قهرمانی باشگاه های کشور 190 ورزشکار در قالب 17 تیم به مدت دو روز در ماده های مختلف به رقابت پرداختند.
بر اساس این گزارش، شرکت کنندگان در رشته های 100 متر، 200متر، 400 متر، 800 متر، 1500 متر، 3000 متر بامانع، 5000 متر، 10000 هزار متر، 110متر بامانع، 400 متر بامانع، 4 در 100 متر امدادی، 4 در 400 متر امدادی، 10 کیلومتر پیاده روی، پرش طول، پرش سه گام، پرش ارتفاع، پرش با نیزه، پرتاب وزنه، پرتاب دیسک، پرتاب چکش، پرتاب نیزه و دهگانه با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در این رقابت ها میلاد سیار دونده کردستانی در قالب تیم ذوب آهن به میدان رفت و توانست در ماده 110 متر بامانع عنوان قهرمانی مرحله دوم رقابت های باشگاه های کشور را کسب کند.
تیم امید سنندج نیز به عنوان نماینده استان کردستان در مسابقات قهرمانی باشگاه های کشور شرکت کرد که در این مرحله از دست یابی به عنوان بازماندند.
منبع خبری: اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان
مطالب مرتبط:
-
دعوت بانوی مریوانی به اردوی آمادگی تیم ملی قایقرانی نوجوانان کشور
-
نوجوانان هندبالیست سنندجی به دور بعد صعود کردند/ جایگاه دوم برای نماینده استان
-
کسب چهار کاپ اخلاق در مسابقات دانش آموزی کشور در سال 95
-
تیم فوتسال متوسطه دوم دختران استان عنوان نایب قهرمانی مسابقات کشوری را کسب کرد
-
دولت در واگذاری پروژه ها به دنبال سود بخش خصوصی است
-
تیم شهدای گروس بیجار قهرمان رقابت های فوتبال جام حذفی کردستان / پاس همدان نخستین حریف نماینده استان
-
مرحله دوم رقابت های فوتبال لیگ جوانان استان کردستان برگزار شد
-
پس از 3 سال سنندج میزبان آزمون تکواندو کشوری شد
-
نفرات برتر مسابقات قوی ترین مردان سنندج مشخص شدند