برساق

مواد لازم: آرد 2 کیلو گرم، شیر 1 کیلو گرم، شکر 250 گرم، پکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری، روغن مایع جهت سرخ کردن.

ابتدا آرد مخصوص گندم را خوب الک کرده و کم کم  شیر را به آن اضافه کرده تا کاملا آرد و شیر با هم مخلوط کرده برای قوام نان سنتی برساق بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و شکر را به آن می افزاییم همه محتویات را کاملا با هم مخلوط کرده تا یک خمیر یکدست بدست آید محتویات خمیر نان نباید بهم بچسبد مقداری روغن را در مرحله اول جهت قوام خمیر می افزاییم محتویات نان برساق باید 3 الی  4 ساعت در محیطی نسبتا گرم و خشک نگه داشت تا خمیر ور آید سپس خمیر ور آمده را به شکل دلخواه تقریبا نان های کوچک گرد درست کرد و در روغن مایع سرخ می کنیم و نان برساق آماده است.

نان برساق یک نان سنتی است که اکثر زنان سنندجی در خانه آن را درست می کنند این نان به خصوص در ماه رمضان برای افطاری درست می شود.

ارزش غذایی:

از لحاظ ارزش غذایی به دلیل داشتن نان و شیر حایزاهمیت است اما به دلیل سرخ شدن در روغن و جذب زیاد روغن توصیه به مصرف کمتر است اما کودکانی که بد غذا هستند بوسیله خوردن این نان مقداری از خواص مفید شیر بهره مند می شوند هیچ گاه مصرف گندم و آرد را در رژیم های غذایی حذف نکنید اما افرادی که چربی خون بالا دارند و یا مشکل دیابت دارند بسیار توصیه نمیگردد اما در کل مصرف این نان سنتی به مصرف شیرینی های خامه ای و پرچرب ارجیت دارد.

Brsaq

Ingredients: 2 pounds of flour, milk, 1 kg, 250 g sugar, 2 tablespoons of packings powder, vegetable oil for frying

Sift the flour for wheat has good Gradually add the milk and flour and milk together until well mixed.

Brsaq to consistency traditional bread baking powder and add to it All contents of adding sugar to it and mix thoroughly to obtain a homogeneous paste. Contents of bread dough should stick together.  First, the consistency of the dough, adding a little oil.  Bread Brsaq content should be 3 to 4 hours in an environment kept relatively warm and dry, until dough comes around. Then tip the dough into small round bread made ​​of almost arbitrary shape and fry in vegetable oil and bread is ready Brsaq.

Brsaq bread is a traditional bread that most women make it home in Sanandaj.  This bread is especially true for iftar in Ramadan.

Nutritional Value:

The nutritional value of bread and milk is important. But due to the high absorption of frying oil and oil consumption is recommended. But children who are ill by eating this bread for food will benefit from some of the health benefits of milk, wheat and flour in the diets of consumers never delete. But people who have high cholesterol or diabetes problems are not highly recommended. But the total onsumption of the traditional bread to eat sweets and fatty cream is important.

Loading the player...