بانه مقصد 20 هزار مسافر نوروزی در دو روز گذشته - نمایش محتوای خبر
خبر کردستان
بانه مقصد 20 هزار مسافر نوروزی در دو روز گذشته
بانه مقصد 20 هزار مسافر نوروزی در دو روز گذشته
فرماندار بانه:

به گزارش واحد خبر سنندج، راشد عذیری گفت: در دو روز گذشته بیش از 20 هزار مسافر و گردشگر به بانه سفر کردند که یکهزار و 600 نفر از آنها اسکان داده شدند. وی با اشاره به اینکه ظرفیت اسکان بیش از هشت تا 10 هزار مسافر و گردشگر در این شهرستان وجود دارد، افزود: بیش از 700 نفر از مسافران ورودی به بانه در مدارس اسکان داده شدند.
به گفته فرماندار بانه، بحث نظارت بر اماکن اسکان و گردشگری به منظور ارائه خدمات هر چه بهتر به مسافران نوروزی در اولویت ستاد تسهیلات سفر این شهرستان است که در همین راستا 10 واحد استیجاری به دلیل عدم رعایت استانداردهای مناسب پلمب شد.
عذیری با بیان اینکه در زمینه استقبال، اسکان و خدماترسانی به مسافران نوروزی کوچکترین مشکلی در شهرستان بانه نداریم، اضافه کرد: مناطق گردشگری اربابا، سورن و غیره بعد از مراکز تجاری بیشترین آمار بازدید گردشگران را در تعطیلات نوروزی در بانه به خود اختصاص داده است.
مطالب مرتبط:
-
فرماندار از مراکز توزیع میوه شب عید بازدید کرد.
-
ریبوار
-
سفر ابرهای نوروزی به آسمان ایران
-
ارسال ۶۲۴ اثر به دبیرخانه جشنواره هفته قرآن و عترت در کردستان
-
تصادف رانندگی در سقز جان دو نفر را گرفت.
-
دیدار سردار رجبی با خانواده های بیماران صعب العلاج و ایثارگر در سال جدید
-
نه به تصادف جاده ای
-
پایگاههای امداد و نجات جاده ای کردستان با آمادگی کامل در خدمت مسافران نوروزی
-
نگین شهر من « هاجره خاتون(س) »